gerb

 

К А Ф Е Д Р А

МЕНЕДЖМЕНТУ ОРГАНІЗАЦІЙ І АДМІНІСТРУВАННЯ


Адреса: вул. Генерала Чупринки, 105, к 508,  м. Львів, 79057. Тел. /факс: +38(032) 258 42 20               

Кафедрою менеджменту організацій і адміністрування організовано навчальні курси з лісової сертифікації для працівників підприємств лісового комплексу

Кафедрою менеджменту організацій  і адміністрування Національного лісотехнічного університету України на базі Центру доуніверситетської і післядипломної освіти було започатковано курси підвищення кваліфікації для працівників підприємств лісового комплексу із запровадження лісової сертифікації за схемою FSC. До проведення курсів залучені фахівці, що добре володіють теоретичними аспектами, а також мають практичний досвід здійснення лісової сертифікації в Україні та зарубіжних країнах. Це доценти кафедри менеджменту організацій і адміністрування Володимир Ковалишин та Андрій Головко, а також старший викладач кафедри лісових культур, кандидат сільськогосподарських наук Сергій Жмурко.

Курси ОУЛМГ

З 18 по 20 квітня навчання у рамках курсів підвищення кваліфікації пройшли працівники підприємств Волинського обласного управління лісового і мисливського господарства. На навчання було відряджено дві групи працівників, одна з яких проходила навчання за програмою "Впровадження лісової сертифікації на лісових підприємствах України за схемою FSC", інша група прослухала курси за програмою "Сертифікація ланцюжка постачання деревини за схемою FSC". Слухачі курсів були активними під час занять, проявляли інтерес до засвоєння матеріалу. Тематика занять є актуальною для представників лісового господарства Волині адже переважна більшість лісогосподарських підприємств області є сертифікованими, а ті підприємства, що на сьогодні ще не є тримачами сертифікату у найближчому майбутньому планують пройти сертифікацію за схемою FSC. Урочисте вручення сертифікатів про проходження підвищення кваліфікації відбувалося за участю проректора з наукової роботи Григорія Криницького та проректора з науково-педагогічної, виховної роботи та міжнародних зв'язків Миколи Бориса.

Курси ОУЛМГ1Курси ОУЛМГ4Курси ОУЛМГ2

Курси ОУЛМГ5Курси ОУЛМГ6

 Курси ОУЛМГ7Курси ОУЛМГ11

 Курси ОУЛМГ8

Курси ОУЛМГ10

Курси ОУЛМГ12Курси ОУЛМГ13

GREEN Blue Orange BACK TO TOP