gerb

 

К А Ф Е Д Р А

МЕНЕДЖМЕНТУ ОРГАНІЗАЦІЙ І АДМІНІСТРУВАННЯ


Адреса: вул. Генерала Чупринки, 105, к 508,  м. Львів, 79057. Тел. /факс: +38(032) 258 42 20               

Студенти, що здобувають фах за напрямом підготовки менеджмент достойно представили НЛТУ України на всеукраїнській олімпіаді з фаху

07-08 квітня 2016 р. в м. Полтава в Полтавському національному технічному університеті ім. Ю.Кондратюка відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій  і адміністрування». Олімпіада проходила в два етапи: дві години відводилося на вирішення тестових завдань та одна година на розв'язання ситуаційних задач. За освітнім ступенем «бакалавр» наш університет представляла студентка 4 курсу групи МОл-41 Савдун Юлія. Її результат – з 90 учасників вона посіла 22 сходинку, а також була відмічена відзнакою «За стратегічне мислення». За освітнім ступенем «магістр» студентка групи МОл- 51м Крохмальна Христина зайняла 4 місце серед 60 студентів-магістрів – що є високим досягненням. Окрім того, вона отримала грамоту «За аналітичні здібності».

04.04.2016 р. відбулася ІІІ Українська національна олімпіада з менеджменту серед молоді в КПІ м. Києва, організована Українською асоціацією якості. Від НЛТУ України у цьому змаганні приймали участь студенти 5 курсу спеціальності «менеджмент» Тижбір Христина та Кожушко Людмила. З чотирьох номінацій наші студенти змагалися у номінації «Менеджмент якості» поряд із 45 студентами з усієї України. За підсумками конкурсу Кожушко Людмила посіла 1 місце і отримала диплом І ступеню «Переможець», а Тижбір Христина – 3 місце та диплом ІІІ ступеня «Фіналіст». Кафедра менеджменту організацій вітає учасників змагань із успішним виступом та бажає їм подальших звершень у навчанні.

Конкурс 3Конкурс 5Конкурс1Конкурс 6Конкурс 2Конкурс 4

GREEN Blue Orange BACK TO TOP