gerb

 

К А Ф Е Д Р А

МЕНЕДЖМЕНТУ ОРГАНІЗАЦІЙ І АДМІНІСТРУВАННЯ


Адреса: вул. Генерала Чупринки, 105, к 508,  м. Львів, 79057. Тел. /факс: +38(032) 258 42 20               

Стали відомими результати засідання студентського наукового гуртка

Нещодавно було підведено підсумки роботи студентського наукового гуртка групи М-31 кафедри менеджменту організацій і адміністрування НЛТУ України у 2015-2016 н.р. під керівництвом доц. Ковалишина В.Р. У роботі гуртка взяли активну участь студенти та викладачі кафедри. Тематика студентських робіт цьогоріч включала різні аспекти екологізації систем управління у лісовому господарстві.

Груток 10Груток 13

У 2015-2016 навчальному році в роботі студентського наукового гуртка взяли участь 19 студентів 3-го курсу кафедри менеджменту організацій і адміністрування. Під час роботи гуртка було заслухано 16 доповідей, які включали різнопланові теми пов’язані з проблематикою управління підприємствами лісового господарства. Зокрема на обговорення були представлені теми, які стосувалися удосконалення соціальної відповідальності в системі управління лісовим господарством, ведення лісового господарства на засадах наближеного до природи лісівництва, управління фінансами підприємств, впровадження екологічного менеджменту на лісових підприємствах України, економічної безпеки лісових підприємств тощо.

За результатами роботи студентського наукового гуртка ухвалено присудити призові місця таким студентам групи М-31:

1-ше місце – ст. Кубай Надія

Тема доповіді: Концепція національної лісової політики (науковий керівник проф. Синякевич І.М.)

2-ге місце – ст. Павлів Василина

Тема доповіді: Еколого-економічні аспекти переробки недеревної продукції лісу (науковий керівник доц. Малик Л.О.)

3-тє місце – ст. Василів Вікторія

Тема доповіді: Екологізація виробничо-господарської діяльності лісових підприємств Карпатського регіону (науковий керівник доц. Ковалишин В.Р.)

Також за активну участь в роботі студентського наукового гуртка вирішено винести подяку таким студентам: Андрухів Ірині, Страшівській Галині, Гнипу Роману, Періг Анастасії, Кендзьору Ростиславу.

 

 

Груток 1Груток 2Груток 5Груток 3Груток 4Груток 6Груток 8Груток 11Груток 9Груток 7Груток 14Груток 12

GREEN Blue Orange BACK TO TOP