gerb

 

К А Ф Е Д Р А

МЕНЕДЖМЕНТУ ОРГАНІЗАЦІЙ І АДМІНІСТРУВАННЯ


Адреса: вул. Генерала Чупринки, 105, к 508,  м. Львів, 79057. Тел. /факс: +38(032) 258 42 20               

Запрошуються викладачі та студенти НЛТУ України до спілкування з колегами з Університету сталого розвитку м. Еберсвальде (Німеччина)

27 травня 2017 року (субота) НЛТУ України відвідає делегація викладачів та студентів Університету сталого розвитку м. Еберсвальде (Німеччина). Цьогорічний до нашого університету візит є третім за рахунком, а загалом студенти та викладачі Університету сталого розвитку м. Еберсвальде відвідують Україну упродовж останніх 12 років. Ці візити є цікавими для них з огляду на те, що щороку кількість студентів, які прагнуть відвідати Україну збільшується. Іноземна делегація буде включати 60 осіб, 7 з котрих викладачі. Додатково у складі групи буде присутній викладач та двоє студентів з Молдови. На чолі делегації будуть професор П’єр Ібіш та професор Пітер Хобсон (професор Хобсон є гостьовим лектором Університету сталого розвитку м. Еберсвальде, його основне місце праці – коледж м. Врітл (Великобританія). Наукові та навчальні інтереси гостей стосуються природозаповідної справи та лісового господарства. Упродовж останніх трьох років між НЛТУ України та Університетом сталого розвитку м. Еберсвальде зав’язалася тісна співпраця, котра переросла у спільне виконання наукових проектів та академічні обміни (Залучення громадянського суспільства до ухвалення рішень у сфері управління природними екосистемамиErasmus+).

conference

Візит іноземної делегації до НЛТУ України розпочнеться о 17.00 з дружньої вечері у їдальні НЛТУ України. Під час вечері відбудеться виступ професора Ібіша, котрий поінформує всіх присутніх про мету приїзду до України та про науково-освітній проект, що буде виконуватися спільно з НЛТУ України і навчальними закладами Румунії та Молдови. Після вечері буде гості у супроводі викладачів та студентів НЛТУ України вирушать у прогулянку центром міста Львова. До спілкування з іноземними гостями запрошуються всі зацікавлені викладачі та студенти НЛТУ України. До зустрічі можна долучитися як на етапі дружньої вечері так і після неї. При умові участі у спільній вечері варто мати на увазі, що потрібно буде оплатити вартість вечері в їдальні НЛТУ України (орієнтовно 80 грн.). Також варто взяти до уваги, що всі гості добре володіють англійською мовою. За додатковою інформацією можна звертатися за телефоном, 096 275 88 99. Контактна особа – доцент кафедри менеджменту організацій та адміністрування Головко А.А.

GREEN Blue Orange BACK TO TOP