gerb

 

К А Ф Е Д Р А

МЕНЕДЖМЕНТУ ОРГАНІЗАЦІЙ І АДМІНІСТРУВАННЯ


Адреса: вул. Генерала Чупринки, 105, к 508,  м. Львів, 79057. Тел. /факс: +38(032) 258 42 20               

Сьогодні на кафедрі менеджменту організацій і адміністрування відбулася студентська наукова конференція

Студентська науково-технічна конференція кафедри менеджменту організацій і адміністрування відбулася 28 жовтня 2020 року дистанційно за допомогою засобів Google Meet. На конференції було  представлено доповіді студентів 2-го, 5-го і 6-го курсів, які навчаються на кафедрі менеджменту організацій і адміністрування, а також студентів інших кафедр. Зокрема необхідно відмітити участь та виступ на конференції двох студентів групи ДТІ-23, які представили свої доповіді та бачення розвитку власних стартапів (наукові керівники к.е.н., доц. Кульчицька Е.А., к.е.н. та ст. викладач Шведюк Ю.В.). Всього в роботі конференції взяли участь 10 студентів та 6 викладачів. 2

Детальніше...

Магістрантка кафедри менеджменту організацій і адміністрування Тимчук Оля взяла участь у роботі ХХІ Всеукраїнської щорічної студентської науково-практичної конференції

Магістрантка  кафедри менеджменту організацій і адміністрування Тимчук Оля взяла участь у роботі ХХІ Всеукраїнської щорічної студентської науково-практичної конференції за міжнародною участю в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові  України

Ця конференція була  особливою для  Одеського регіонального інституту державного управління адже вона проходила у рамках ювілейних заходів. У 2020 році ОРІДУ НАДУ при Президентові України виповнилося  25 років.

Вперше конференція проводилася у форматі Internet-конференції. На конференції працювало 7 секцій,  взяли  участь 305 молодих дослідників 63 закладів вищої освіти з 24 міст України, а також з  Молдови, Білорусі, Румунії, Китаю, Грузії та Великої Британії.

За результатами роботи конференції видана збірка тез.
conference

 

Менеджери НЛТУ України прийняли участь у Всеукраїнській олімпіаді зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація»

Магістр спеціальності "Менеджмент" Павлів Василина під керівництвом доцента кафедри менеджменту організацій і адміністрування Малик Любові Омелянівни прийняла участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація», що відбувався у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Загалом в олімпіаді взяло участь 35 студентів з 18 провідних вищих навчальних закладів України. За підсумками конкурсу Василина здобула перемогу у номінації «Системи екологічного менеджменту» та отримала диплом ІІІ ступеня. Кафедра менеджменту організацій і адміністрування вітає Павлів Василину та доцента Малик Любов Омелянівну з достойним представництвом нашого університету на всеукраїнському конкурсі.

Детальніше про олімпіаду можна дізнатися на офіційній сторінці НУБіП - Команда НУБіП – призер ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація»

Колектив кафедри менеджменту організацій і адміністрування вітає директора ННІ ІЕЕМ доц. Диньку Павла Кузьмовича з ювілеєм

Happy Birthday

Вельмишановний Павле Кузьмовичу, прийміть найщиріші вітання від колективу кафедри менеджменту організацій і адміністрування з ювілеєм! 

Для нас є честю поряд з вами виконувати почесну освітянську місію. Ви гідно керуєте колективом Інституту екологічної економіки і менеджменту, а Ваш професіоналізм та людські якості надихають нас на нові звершення. Бажаємо Вам наснаги до керівної, наукової та освітньої діяльності, успішно Вам долати всі перешкоди, що зустрічатимуться на Вашому життєвому шляху та всіх гараздів для Вас і Вашої родини.

Підсумки студентської наукової конференції, підсекції кафедри менеджменту організацій і адміністрування

Студентська науково-технічна конференція кафедри менеджменту організацій і адміністрування проходила 15 листопада 2017 року в аудиторії 511 першого навчального корпусу НЛТУ України. На конференції було  представлено доповіді студентів 4-го, 5-го і 6-го курсів, які навчаються на кафедрі менеджменту організацій і адміністрування. Доповіді на конференцію були відібрані під час роботи наукового гуртка, який проводиться зі студентами кафедри, а також здійснено апробацію магістерських робіт, які будуть захищатися випускниками магістратури. 

conference5conference4

Детальніше...

Обмін досвідом ведення лісового господарства у рамках проекту "Німецько-український агрополітичний діалог"

 Нещодавно Федеральним міністерством продовольства та сільського господарства Німеччини у рамках проекту "Німецько-український агрополітичний діалог" була організована поїздка української делегації до Німеччини. Делегація складалася з представників Державного агентства лісових ресурсів України, Міністерства аграрної політики і продовольства України, Міністерства екології і природних ресурсів України, профільних навчальних закладів та громадських організацій. Організатори поїздки поставили собі за мету ознайомити українську сторону з системою ведення лісового господарства Німеччини.

Програма візиту була наповнена цікавими зустрічами з ключовими суб'єктами ухвалення рішень у сфері лісового господарства Німеччини. Учасники української делегації мали змогу поспілкуватися з представниками Федерального міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини, керівником відділу лісового господарства Міністерства сільського господарства землі Бранденбург, представниками асоціацій приватних лісовласників, Німецької ради лісового господарства. У ході візиту були відвідані ключові деревообробні підприємства, розташовані на території землі Бранденбург, ліси приватної, комунальної та федеральної власності.

 IMG 20170921 121332IMG 0348

Детальніше...

Триває набір на навчання за спеціальністю менеджмент у Національному лісотехнічному університеті України

Шановні абітурієнти, якщо Ви ще не визначилися у якому навчальному закладі Ви хочете навчатися, пропонуємо розглянути навчання на спеціальності "менеджмент" Національного лісотехнічного університету України. Кафедра менеджменту організацій і адміністрування пропонує навчання за спеціалізаціями "менеджмент організацій і адміністрування" та "менеджмент туризму". Станом на сьогодні зберігаються хороші шанси вступити на державну форму навчання у разі визначення високого рівня пріоритету у системі "конкурс". Навчання у НЛТУ України це тривалі академічні традиції, зручне розміщення навчальних корпусів та доступ до міжнародних програм академічної мобільності.

Детальніше...

Співпраця між НЛТУ України та Університетом сталого розвитку м. Еберсвальде (Німеччина) продовжується

Наприкінці травня відбувся вже традиційний візит студентів та викладачів Університету сталого розвитку м. Еберсвальде (Eberswalde University for Sustainable Development, EUSD) до України. НЛТУ України вітав гостей виставкою студентських робіт та виступом народного ансамблю танцю «Полонина». Під час дружньої вечері з вітальним словом виступили проректор науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв'язків НЛТУ України Микола Борис та професор Університету сталого розвитку м. Еберсвальде, співкоординатор Центру еконіки та екосистемного менеджменту П’єр Ібіш.

ПолонинаПєр Ібіш

Детальніше...

GREEN Blue Orange BACK TO TOP